‘Go’ Glutenfri
 et madlavningskursus i glutenfri og sund kost

Savner du inspiration til dit liv helt uden gluten?

Har du forsøgt på alle mulige måder at lave retter, der mest muligt minder om det, du plejede at spise?

På dette intensive madlavningskursus vil jeg lære dig, at lave nye lækre og sunde glutenfri alternative til de retter, du ikke længere kan spise – og ikke længere har brug for.

Stenalderbroed-6

Madlavningskurset er for dig, der:

  • lever glutenfrit – enten fordi du ikke tåler gluten eller af helbredsmæssige årsager
  • føler madlavningen er en udfordring uden gluten
  • vil lave glutenfri mad med sunde og naturlige råvarer frem for diverse melblandinger og erstatningsprodukter
  • ønsker at leve en sund livsstil, hvor grøntsager og det sunde fedt er en stor del af den glutenfri madlavning
  • måske er det helt nyt for dig at skulle leve uden gluten

Helt konkret foregår det sådan:

Den første 1/2 time af kurset vil jeg kort præsentere mig selv, og herefter fortæller jeg lidt om, hvad det vil sig at leve en sund glutenfri livsstil.

Glutenfri kost er ikke sundt, bare fordi det er uden gluten. Det er madens sammensætning og kvalitet, der gør den sund.

Efterfølgende skal vi i 2-3 timer lave dejlige glutenfri reter, såsom majs tortillas, blomkålspizza, grøntsags boller, spinat blinis, kerne muffins, chia grød, müsli, lækre kager m.m.

Afsluttende har vi fælles spisning, hvor vi nyder alle de lækre retter, mens der er tid til at stille spørgsmål og jeg vil komme med fif og ideer til den daglige madlavning og indkøb.

Kurset giver dig:

  • Masser af ideer til din glutenfri madlavning
  • Minimum 20 opskrifter du får smagt i løbet af kurset
  • Introduktion til tallerkenmodellen og en sund hverdag
  • Svar på alle de spørgsmål og tvivl du har omkring din glutenfri livsstil
  • Spændende alternativer til dit brød, pasta, pizza, burger, kager m.m.

PRAKTISK INFORMATION

4½ times glutenfrit madlavningskursus med sunde og naturlige råvarer.

Kurset vil desuden være uden mælk og raffineret sukker. Ost kan dog forekomme i et par af opskrifterne.

Æg og nødder vil blive brugt meget på dette madlavningskursus

Hvornår?

Dato kommer snarest

Hvor?

Et sted i København. Adresse vil blive annonceret sammen med datoen for kurset.

I løbet af det glutenfri madlavningskursus får du:

  • Teorien bag en glutenfri og sund livsstil
  • Tallerkenmodel til at tage med hjem
  • Minimum 20 opskrifter med hjem
  • Tid til spørgsmål

Antal deltagere

Min 8 og max. 12 deltagere på kurset, så der er god plads til nærvær og spørgsmål

Tilmelding

14 dage før kursusstart

Pris ekskl. moms

DKK 950,-

Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart refunderes kursusgebyret ikke.

Jeg er klar til et liv uden gluten

Tilmeld mig
Navn
Email