Overproduktion af Candida svamp gav symptomer

NU fik jeg endelig fat i roden af problemet!

“Jeg fik forklaret på en rigtig god måde, hvordan kroppen fungerer og hvad der sker, hvis man har en overproduktion af Candida. Det gav mig overblik og flere a-ha oplevelser. Jeg er i årevis blevet symptombehandlet hos lægen, i stedet for at tage fat om roden af problemet.”
– Tina Juul Møller-Nielsen, Team Manager hos SOS International

Forløbet

Tina havde i årevis haft problemer med udslæt og døjede ofte med underlivs- og blærebetændelse – og efter en stresset periode ville symptomerne ikke længere forsvinde med piller fra egen læge. Da Tina selv havde en stærk mistanke om en overproduktion af Candida svamp, tog hun kontakt til mig.

Vi blev sammen enige om en 6 ugers eliminationsdiæt, for at udelukke de fødevarer, som Candida svampen lever af, og derved få den ned på et naturligt leje igen. Det betød, at Tina i 6 uger skulle undvære en del dagligdags fødevarer, såsom brød, mælk, frugt, kaffe m.m.  Men vi vurderede, at det var det værd, så Tina kunne slippe af med svampen og symptomerne.

Den første uges tid var hård, fordi kroppen skreg efter de stimulanser, den plejer at få i form af kaffe, sukker og brød.  Men allerede efter en uges tid kunne Tina mærke at hendes krop begyndte at udskille affaldsstoffer og optage maden på en helt anden måde. Hun følte sig lettere og fik mere energi og samtidig begyndte udslættet at forsvinde. Som bonus begyndte hun også at tabe de overflødige kilo.

Marlene gav mig en brugbar plan, jeg kunne følge

“ Marlene har en fantastisk evne til at lytte, støtte og komme med sparring, og jeg fik en brugbar plan, der var skræddersyet til mit behov.”
– Tina Juul Møller-Nielsen, Team Manager hos SOS International

Tinas oplevelse

”Jeg er blevet ”uddannet” i alt det problematiske, der findes i vores kost, og en helt ny verden har åbnet sig for mig. Jeg har fundet ud af, at jeg let kan lave mange ting selv – i stedet for at købe færdiglavede dagligvarer, som er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg fandt ud af, at jeg ikke behøvede at savne noget. Der var alternativer til alt, og jeg er faktisk blevet rigtig glad for de nye madvaner.”

“Min største frygt ved at tage beslutningen om at kontakte en ernæringsterapeut var, at jeg ville komme til at sidde overfor en person, som levede et ”perfekt” liv, og som ikke ville forstå en almindelig persons udfordringer ved at omlægge kosten. Men min frygt blev gjort til skamme. Jeg blev mødt af en person, som jeg følte mig helt tryg ved og som levede med de samme udfordringer.  Marlene har en fantastisk evne til at lytte, støtte og komme med sparring, og jeg fik en brugbar plan, der var skræddersyet til mit behov”.

Forskellen er tydelig at mærke

“Jeg har tænkt mig at blive ved, fordi jeg kan mærke en helt utrolig forskel i den måde min krop optager maden og i hele min sundhedstilstand bare efter 6 uger.”
– Tina Juul Møller-Nielsen, Team Manager hos SOS International
Bestil en tid

Har du også mistanke om, at du har en fødevareallegi?